Holistische Praktijk Reflex

Medium

Medium is een talent dat kan zorgen voor vertrouwen met alles wat er om ons heen gebeurt. Met een integere opleiding in het vak is het mogelijk om spiritueel te kunnen begeleiden waardoor zelfkennis en begrip van onszelf en anderen toeneemt. Situaties kunnen veranderen. Het mediumvak biedt het kunnen zien, plaatsen en meevoelen en niks menselijks is vreemd. Het biedt mogelijkheden voor herkenning, bevestiging en perspectief. 

Vaak hebben wij geen goede terugkoppeling kunnen krijgen in onze jeugd van wie wij echt zijn van binnen. Het contact met onze binnenwereld kunnen we in twijfel kwijt zijn geraakt. Dat maakt dat we ons kwetsbaar voelen en een verdediging opbouwen. Het mediumcontact werkt helend en bewustzijn bevorderend, zodat er ruimte ontstaat. Omdat het contact verloopt met de innerlijke wereld, kan het ook met overleden dierbaren die bij je zijn. De energie is met een verscherping van zintuigen en de kunst er voldoende ruimte voor te maken, nog altijd voelbaar en vertaalbaar. Zo kan het dat overledenen communicatie blijvend kunnen overbrengen. Dat gebeurt door metaforen en beelden, geuren en smaken die ook in ons dagelijks leven als bijvoorbeeld ingevingen voelbaar en werkbaar zijn. 

Healing hoort bij het vak en kan ondersteuning bieden voor lange tijd. Voor degenen die hun aandacht goed door hun lichaam naar beneden kunnen verplaatsen, mediteren gewend zijn, is paragnostische, tijdslijn healing mogelijk. Ook kan het medium dit voor je herkenbaar maken in het nu. Veel wat er nu eenmaal is, blijft in ons geheugen op de manier zoals we gewend zijn het aan te nemen. Tot we leren het anders te interpreteren.

Ik ben docent en bied workshops en meditaties om met allerlei oefeningen de weg te wijzen naar deze ontwikkeling van intens luisteren naar de ander en jezelf.