Holistische Praktijk Reflex

Training

Als je zelf verantwoordelijk wilt zijn voor je leven en voor situaties met anderen. Als je graag meer wilt leren en ontdekken met behulp van tools en door mij hierin spiritueel begeleid wil worden. 

De avatar(R) training is ervaringsgericht. De oefeningen en procedures geven je de kans te veranderen wat je wilt veranderen.

Doe het op eigen kracht en buiten de door jezelf of anderen aangeleerde denkpatronen. Voel een ja, doe een ja. Je wordt je meer bewust van wie je bent, wat je wilt en hoe je dat doet. Soms ligt dat meer verborgen dan je denkt en is het een verademing om je richting weer echt zelf te bepalen.

Je kunt deelnemen aan een workshop, tevens deel I van het avatar materiaal. Het wordt individueel gecoacht. Met de delen II en III erbij worden ze gecoacht op een locatie in Nederland, België, Duitsland of Amerika. Met meerdere studenten, masters, ervaren master supervisers en vaste trainers. Aangezien iedereen met avatar bezig is met patronen doorbreken, start de praktijkervaring direct en in alle veiligheid. Alle delen hebben een vast tarief en staan los van de tarieven van deze praktijk.

Er is een voorwaarde om aan de training deel te mogen nemen. Bij (recentelijk) bezoek aan psychologen en/of huisarts voor medicijngebruik, kan er een briefje van een behandelend arts vereist zijn. De training is geen therapie. Het is een krachtige manier om los te komen van oude patronen door integratieprocessen. Je geniet de steun van een heel team. De training kan al jong begonnen worden.